Mexiko gril
„exotická dekorativní směs s chilli a římským kmínem – výrazně štiplavá“mexiko_gril
ideální na různá grilovaná masa – nejlépe pomlít při dopékání či podávání, zkuste směs přidat či namlít při ochucení již ogrilované zeleniny, do pokrmů orientální i karibské kuchyně, na přiostření gulášů a jiných dušených mas, do studených omáček a marinád
Zlatá pečínka
„čaruje v každé troubě, pánvi i na grilu“
Speciální suchá marináda – nejprve ji rozmíchejte s trochou oleje nebo vody.
Nazlátlá barva a skvělá chuť zaručena.
Krkovička gril
„tradiční směs na vepřovou pečínku“
suchá marináda, přímo na maso nebo na přípravu marinády, na grilování stačí rozmíchat směs s vodou, výrazně přisolit případně doplnit čerstvým česnekem a tmavou sojovou omáčkou – v této marinádě pak máčejte porce krkovice i jiného masa a nechte uležet