Bylinkové máslo
“směs na ochucená másla, do marinád, dresinků i pomazánek”
Jednoduše promíchejte s rozměklým máslem a je hotovo. Použijte také do salátových dresinků, kysané smetany, tvarohu a majonézy.
Medvědí sůl
„universální sůl s česnekem a bylinami
krystalická sůl s medvědím česnekem – vhodná do mlýnku na sůl“
pro všechny, kdo milují česnek k velmi širokému uplatnění, skvělá na ryby pečené v troubě či při dopékání steaků, na přílohy, těstoviny, do rýže i šťouchaných brambor, pro závěrečné osolení luštěnin a také do obilnin
Mexiko gril
„exotická dekorativní směs s chilli a římským kmínem – výrazně štiplavá“
ideální na různá grilovaná masa – nejlépe pomlít při dopékání či podávání, zkuste směs přidat či namlít při ochucení již ogrilované zeleniny, do pokrmů orientální i karibské kuchyně, na přiostření gulášů a jiných dušených mas, do studených omáček a marinád
Krkovička gril
„tradiční směs na vepřovou pečínku“
suchá marináda, přímo na maso nebo na přípravu marinády, na grilování stačí rozmíchat směs s vodou, výrazně přisolit případně doplnit čerstvým česnekem a tmavou sojovou omáčkou – v této marinádě pak máčejte porce krkovice i jiného masa a nechte uležet
Voňavý steak
„jedinečná pepřová směs na maso, ryby i zeleninu“
Vyladěná směs sušené zeleniny a koření s důrazem na cibuli a pepř.
Zlatá pečínka
„čaruje v každé troubě, pánvi i na grilu“
Speciální suchá marináda – nejprve ji rozmíchejte s trochou oleje nebo vody.
Nazlátlá barva a skvělá chuť zaručena.