23820-56 STOLNÍ MIXÉR RUSSELL HOBBS

Výrobce: Russell Hobbs

Kód: 41006527

Vysoký výkon Pokud hledáte kvalitní stolní mixér, který zvládne zpracování přísad v rekordně rychlém čase a navíc mimořádně důkladně, pak je pro vás jako stvořený stolní mixér RUSSELL HOBBS 23820-56, vyniká totiž vysokým výkonem, který zaručí vždy perfektní výsledky. Jeho maximální výkon dosahuje 600 W. Díky němu bude příprava vašich oblíbených pokrmů hračkou. Navíc si můžete vybrat z 2 rychlostních stupňů a pulsní funkce podle druhu a úrovně zpracování přísad.
Zobrazit více

(-29 %)

2 269 Kč

ušetříte 653 Kč

1 616 Kč vč. DPH a RP

Doručení
zdarma
Sleva
-29%
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Popis produktu

Vysoký výkon Pokud hledáte kvalitní stolní mixér, který zvládne zpracování přísad v rekordně rychlém čase a navíc mimořádně důkladně, pak je pro vás jako stvořený stolní mixér RUSSELL HOBBS 23820-56, vyniká totiž vysokým výkonem, který zaručí vždy perfektní výsledky. Jeho maximální výkon dosahuje 600 W. Díky němu bude příprava vašich oblíbených pokrmů hračkou. Navíc si můžete vybrat z 2 rychlostních stupňů a pulsní funkce podle druhu a úrovně zpracování přísad. Mixér se snadno používá a jednoduše ovládá. Kvalitní nerezové čepele Při zpracování přísad do vašich oblíbených jídel, je důležité, aby byl mixér vybaven kvalitními součástmi, které zaručí perfektní výsledky. Výkonný stolní mixér RUSSELL HOBBS se může pochlubit nejen vysokým výkonem, ale i kvalitními čepelemi, které si hravě poradí s každou ingrediencí. Jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, která zaručí nejen vysokou kvalitu čepelí, ale i jejich dlouhou životnost a snadné používání. Nádoba s praktickým víkem Velká skleněná 1,5 litrová nádoba má bezpečnostní víko a praktickou rukojeť. Praktický je také plnicí otvor na věku přístroje. Přidávání surovin v průběhu mixování nebylo nikdy jednodušší.

Výrobce Russell Hobbs
Hmotnost 3.8 kg
Barva čirá
Zařazení Stolní mixér a šlehač, Smoothi
Počet rychlostí 2
Příkon 600 W
Typ mixéru stolní
Drcení ledu ano
Smoothie ano
Stolní mixér Skvělý a stylový stolní mixér Stainless Steel, který bude vypadat perfektně na jakékoliv kuchyňské lince, dokonale rozmixuje cokoliv, co budete potřebovat, a postará se o vše ve vaší kuchyni, takže si budete říkat, jak jste bez něj do teď mohli žít. Pro mixování přesně podle vašeho gusta si vyberte ze dvou možných rychlostí nebo pulzní funkce. Tento 600 W mixér je opatřen 4 ramennými čepelemi, které se dají jednoduše odejmout a omýt. Odolný 1,5 l skleněný džbán lze jednoduše sejmout ze základny z broušené nerezové oceli. Pogumované, protiskluzové nožičky udrží mixér bezpečně na místě. Navíc k tomu všemu je tento skvělý mixér vybaven praktickou odnímatelnou zátkou pro možnost přidání ingrediencí během chodu přístroje. 600 W 1,5 l skleněný džbán 4 ramenné čepele z nerezové oceli 2 rychlosti plus pulzní funkce Odnímatelná zátka pro možnost přidání ingrediencí Povrch z nerezové oceli Pogumované, protiskluzové nožičky
Hodnocení obchodu na Zboží.cz