MiVue Drive 65LM EU44 GPS s kamerou MIO, ROZBALENO, VYZKOUŠENO

Výrobce: MIO

Kód: 30015582PO

VYZKOUŠENÉ ZBOŽÍ S PLNOU ZÁRUKOU.
Zobrazit více

(-26 %)

6 999 Kč

ušetříte 1 819 Kč

5 180 Kč vč. DPH a RP

Doručení
zdarma
Sleva
-26%
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Popis produktu

Spojení navigace a autokamery. Navigace s mapou 45 států Evropy a doživotní aktualizací map a rychlostních radarů. Součástí integrovaná Extreme HD (1296p) kamera. 6,2" obrazovka. Varování při opuštění jízdního pruhu, varování před čelním střetem. Vyhledání parkovacího místa. Vestavěné TMC (dopravní informace) & Bluetooth pro možnost Hands-Free hovorů.

 

Váš společník na cestách, s extra velkou obrazovkou

    Dojeďte do cíle s pomocí integrované navigace s doživotní aktualizací map
    Vaše ochrana na cestách s doživotní aktualizací databáze radarů*
    Bezproblémová spolupráce
    Inovativní podpora při jízdě - pokročilé asistenční systémy pro řidiče (ADAS)

 

Dojeďte do cíle s pomocí integrované navigace
Doživotní aktualizace map

Tento plně vybavený společník na cestách vám pomůže dojet do cíle bez zbytečných zajížděk – praktická a snadno použitelná navigace obsahuje mapy s doživotní aktualizací, takže se nikdy nebudete muset zabývat novými mapami nebo změnami silnic.

 

Rozlišení Extreme HD zajišťuje dokonalý obraz

Navigace MiVue Drive 65 LM Truck zachytí každou minutu vaší cesty v rozlišení Extreme HD (1296p při 30 snímcích/s). Zachytí každý detail, takže budete mít vždy důkaz o tom, co se na silnici přesně stalo.

 

Bezproblémová spolupráce

Ať chcete nahrávat svou cestu nebo se držet stanovené trasy, palubní kamera a navigace hladce spolupracují. Zvolíte na obrazovce možnost „kamera“ a zařízení přepne z navigace na integrovanou palubní kameru.

 

Inovativní podpora při jízdě
Pokročilé asistenční systémy pro řidiče (ADAS)

Navigace MiVue™ Drive 65 LM je vybavena integrovanými pokročilými asistenčními systémy pro řidiče (ADAS), které vám pomohou dojet do cíle. Systém varování při vybočení z jízdního pruhu (LDWS) a systém varování před čelním střetem (FCWS) přidávají zařízení vysokou hodnotu z hlediska bezpečnosti a pomáhají vám při řízení zůstat ve střehu. Palubní kamera je rovněž vybavena Parkovacím asistentem, který vám pomůže rychle a snadno najít nedaleké parkoviště.

 

Sledování pohybů pomocí G-Sensor

 

Výrobce MIO
Automobilová navigace s integrovanou Extreme HD (1296p) kamerou - 2304 x 1296p při 30 fps, s využitím nejmodernější H.264 technologie zajišťující vysoce kvalitní video při menší velikosti souboru. Kvalitnější záznam - skleněná čočka, F1.8 clona a 140° široký pozorovací úhel Doživotní aktualizace map & databáze rychlostních radarů* Pokročilé systémy pro podporu řízení (ADAS). LDWS – systém Vás upozorní na situaci, kdy nekontrolovaně vyjíždíte z jízdního pruhu. FCWS – dává signál v případě nebezpečí možné čelní srážky Vestavěné TMC (dopravní informace) & Bluetooth® Extra velký 6.2” displej IQ routes - využijte informace od milionů řidičů Parkovací asistent- rychle a snadno najdete místo k zaparkování 3 osý G sensor - záznam směru a síly, včetně nárazu, zatáček a zrychlení Typ a velikost displeje 6.2” podsvícený LCD s dotykovým panelem Rozlišení displeje 800 x 480 pixelů Rozlišení videa 1080p při 30 s/s / 1296p při 30 s/s Procesor Mstar 800 MHz Typ baterie 1100mAh baterie Zabudovaná autokamera Zadní kamera Volitelně Napájecí konektor mini USB Rozměry 173,1 x 101,5 x 18,7 (D x Š x V, bez kamery) Hmotnost 295 g Bluetooth handsfree TMC Operační systém PND Windows CE 6.0 Skleněný objektiv a clona Sklo 6G+1R / F1.8 Zorné pole 140° Polohové čidlo GPS integrované do videosouboru WDR Formát videa .MP4(H.264) Slot pro karty Micro SD 2x – pro autokameru a navigaci Max. kapacita SD karty 64 GB Obsah Balení Nabíječka do vozidla Upevnění na čelní sklo DVD se softwarem a dokumentací Úvodní příručka Registrační leták Záruční list (tištěný) 16 GB SD karta pro autokameru
Hodnocení obchodu na Zboží.cz