Scholl Hard Skin Softening krém na změkčení kůže 60 ml

Výrobce: Scholl

Kód: 3013019

Scholl noční krém na změkčení ztvrdlé kůže, změkčuje ztvrdlou kůži a usnadňuje její odstranění, určený na rozsáhlé oblasti (paty nebo bříška chodidel), pohodlně se používá - stačí nanést na pokožku a nechat pracovat, na 63 aplikací, EXPIRACE DUBEN 2019!.
Zobrazit více

(-100 %)

159 Kč

ušetříte 158 Kč

1 Kč vč. DPH

Sleva
-100%
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Scholl noční krém na změkčení ztvrdlé kůže, změkčuje ztvrdlou kůži a usnadňuje její odstranění, určený na rozsáhlé oblasti (paty nebo bříška chodidel), pohodlně se používá - stačí nanést na pokožku a nechat pracovat, na 63 aplikací, EXPIRACE DUBEN 2019!
Výrobce Scholl

Pokožka chodidel musí snášet každodenní zátěž a tlak během chůze nebo stání. Někdy může nadměrný tlak nebo tření (např. v důsledku příliš těsné obuvi nebo dlouhé chůze) způsobit vznik ztvrdlé kůže. Experti ze Scholl vědí, že nejlepší způsob, jak se zbavit ztvrdlé kůže je její pravidelní změkčování a mechanické odstraňování. Proto Vám přinášíme řadu produktů určených speciálně na zhrublou, ztvrdlou kůži.

Scholl noční krém na změkčení ztvrdlé kůže
obsahuje kyselinu salicylovou a kyselinu mléčnou, které pomáhají změkčit a redukovat ztvrdlou kůži již za 7 dní
změkčuje ztvrdlou kůži a usnadňuje její odstranění
určený na rozsáhlé oblasti (paty nebo bříška chodidel)
odhaluje hebkou, vláčnou a hladkou pokožku
pohodlně se používá - stačí nanést na pokožku a nechat pracovat
na 63 aplikací
vhodný na pravidelné používání

Použití: každý večer naneste krém přímo na oblasti se zhrublou, ztvrdlou kůži a jemně vmasírujte. Pro optimální výsledky pravidelně odstraňujte ztvrdlou kůži pomocí Scholl Rašple na zrohovatělou kůži.

Jenom na vnější použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte kontaktu s očima. Zabraňte kontaktu s poškozenou nebo krvácející pokožku. Skladujte při teplotě do 25 °C. V případě bolesti nebo zanícení pokožky přestaňte používat. Výrobek není vhodný pro děti. Během používání výrobku nevystavujte pokožku slunečnímu záření. Po použití vždy nasaďte víčko na tubu.

Složení: Aqua, Decyl Oleate, Glycerin, Steareth-2, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Steareth-21, Salicylic Acid, Prunus Persica Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tartanic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Allantoin, Xanthan Gum, Parfum.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz