28270-56 MULTIFUNK. HRNEC RUSSELL HOBBS

Výrobce: Russell Hobbs

Kód: 41014096

Připravte si svá oblíbená rodinná jídla, kdykoli na ně budete mít chuť. S multifunkčním hrncem Russell Hobbs Good To Go to bude hračka. Poradí si s osmi funkcemi přípravy jídla: prudké smažení, opékání, sous vide, pomalé vaření, pára, rýže, vaření a udržování teploty.
Zobrazit více

1 779 Kč vč. DPH a RP

Doručení
zdarma
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Připravte si svá oblíbená rodinná jídla, kdykoli na ně budete mít chuť. S multifunkčním hrncem Russell Hobbs Good To Go to bude hračka. Poradí si s osmi funkcemi přípravy jídla: prudké smažení, opékání, sous vide, pomalé vaření, pára, rýže, vaření a udržování teploty. A až budete mít uvařeno, stačí vyjmout ovládací panel ze základny, a hrnec pak můžete použít i pro servírování u vašeho jídelního stolu.

Russell Hobbs 28270-56
Osm funkcí pro zábavné vaření
Rádi při vaření experimentujete? Milujete zkoušení nových receptů? S multifunkčním hrncem Russell Hobbs Good To Go to bude skutečná zábava. Nabízí osm digitálních funkcí, takže snadno připravíte vynikající jídla v té pravé domácí atmosféře. Připravte se na nečekaně lahodné pečené maso, pomalu dušené maso se zeleninou či na chutná rizota - v jednom hrnci lehce zvládnete nejrůznější druhy jídel. Na výběr máte funkce: prudké smažení, opékání, sous vide, pomalé vaření, pára, rýže, vaření a udržování teploty.

Vyjímatelný ovládací panel usnadňuje servírování
Uvařené jídlo můžete snadno odnést přímo na jídelní stůl. Stačí vyjmout ovládací panel a multifunkční hrnec Russell Hobbs Good To Go můžete použít i k servírování. A jakmile dojíte, můžete hrnec dát do myčky, takže i údržba je snadná.

Ideální spojení reprezentativního designu a odolnosti hrnce
Časté přenášení z kuchyňské linky na stůl a pak rovnou do myčky silná a odolná hliníková základna multifunkčního hrnce Russell Hobbs Good To Go bez obtíží zvládne. Díky mimořádnému designu vypadá reprezentativně, takže se bude skvěle vyjímat uprostřed vašeho jídelního stolu.

Dostatečný objem pro vaše vaření
Kapacita multifunkčního hrnce Russell Hobbs je 6,5 litrů, což vás potěší při přípravě většího množství jídla. Bez obtíží v něm můžete upéct i velké kuře.

Energeticky účinná
Multifunkční hrnec Russell Hobbs Good To Go vás potěší svou energetickou účinností. Ve srovnání s běžnou elektrickou troubou při přípravě celého pečeného kuřete (1,4 kilogramu) při 190 °C je o hrnec Russell Hobbs Good To Go o celých 59 % energeticky účinnější.

Snadná údržba
Multifunkční hrnec Russell Hobbs Good To Go vás potěší i snadným čištěním. Díky jeho odolnosti jej bez obav můžete mýt v myčce nádobí.

Výrobce Russell Hobbs
Multifunkční hrnec Russell Hobbs Good To Go 28270-56 Robustní hliníková základna Ovládací panel lze vyjmout ze základny Lze mýt v myčce nádobí 8 funkcí - prudké smažení - opékání - Sous Vide - pomalé vaření - pára - rýže - vaření - udržování teploty Kapacita 6,5 litru Digitální nastavení a časovač Víko z tvrzeného skla s možností zavěšení Tepelně izolovaná držadla Příkon 750 W
Hodnocení obchodu na Zboží.cz