EEWA7700R NERE. SMART KONVICE ELECTROLUX

Výrobce: Electrolux

Kód: EEWA7700R

Pokud si i vy potrpíte na kvalitní zelený, nebo černý čaj, pak jistě oceníte varnou konvici, která vám přípravu vašeho oblíbeného nápoje usnadní. Ponoření sáčku čaje do vody té správné teploty dá krásně vyniknout jeho chuti a vůni. Díky tomuto modelu budete mít kdykoli a kdekoli k dispozici optimální teplotu pro konkrétní druh čaje, což jistě ocení nejen znalci a příznivci tohoto zdravého a lahodného nápoje. Konvice je samozřejmě univerzální.
Zobrazit více

(-16 %)

2 109 Kč

ušetříte 319 Kč

1 790 Kč vč. DPH a RP

Doručení
zdarma
Sleva
-16%
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Popis produktu

Pokud si i vy potrpíte na kvalitní zelený, nebo černý čaj, pak jistě oceníte varnou konvici, která vám přípravu vašeho oblíbeného nápoje usnadní. Ponoření sáčku čaje do vody té správné teploty dá krásně vyniknout jeho chuti a vůni. Díky tomuto modelu budete mít kdykoli a kdekoli k dispozici optimální teplotu pro konkrétní druh čaje, což jistě ocení nejen znalci a příznivci tohoto zdravého a lahodného nápoje. Konvice je samozřejmě univerzální. Vítaným bonusem navíc je systém uložení šňůry, který vám v mnoha případech usnadní manipulaci. Odnímatelný filtr vodního kamene se naopak postará o dokonalou čistotu, takže si bez problému můžete kdykoli vychutnat brilantně čisté nápoje bez stop kamene.

Dopřejte si lahodný čaj nejen o páté

Konvice vám nabídne důmyslný systém přesného ovládání pro optimální teplotu vody pro přípravu vašeho oblíbeného nápoje. Teplotu můžete regulovat v reálném čase díky signalizaci. Správná teplota vody zajistí ideální chuť a vůni.

Dopřejte si lahodný čaj nejen o páté
Moderní a praktický design

Moderní a praktický design

Kromě moderního designu, který se hezky sladí s vašimi dalšími kuchyňskými spotřebiči, budete jistě pozitivně kvitovat také dostatečný objem konvice. Během okamžiku vám připraví dostatek vody pro rychlou a snadnou přípravu těstovin, nudlí, nebo čehokoli dalšího. Snadná manipulace je zajištěna díky promyšlenému systému uložení šňůry.

Filtr vodního kamene

Známe to asi všichni. Čas od času se i v konvici objeví ulpívající částečky usazeného vodního kamene. Pro jejich filtraci slouží filtr vodního kamene. Aby i ten váš zůstal opravdu dokonale čistý, pak je nejlepším řešením odnímatelný filtr, který můžete snadno vyčistit. Dopřejte si čisté a chutné nápoje bez kompromisů.

Filtr vodního kamene
Výrobce Electrolux
Hmotnost 1.08 kg
Zařazení nerezová rychlovarná konvice
Příkon 2400 W
Materiál nádoby nerezové
Objem 1.7 l
Skrytá topná spirála ano
Cestovní ne
Regulace teploty ano
Ukazatel hladiny vody ano
Délka přívodového kabelu 0.75 m
Filtr ano
Bezdrátová ne
Ochrana proti přehřátí ano
Bezpečnostní pojistka ano
Automatické vypnutí při varu ano
Vnitřní materiál nádoby nerez
Chytrá rychlovarná konvice řady 7000 Příkon 2400W Regulací teploty na těle rukojeti Nerez provedení Objem 1,7 l Digitální indikátor teploty s vysoce čitelným displejem Tlačítko pro udržení nastavené teploty po dobu 30min Vyjímatelný filtr Ukazatel vodního sloupce Otočná základna o 360° Délka přívodního kabelu 0,75m Barva červená
Hodnocení obchodu na Zboží.cz