Varná konvice Guzzanti GZ 200 (GZ200)

Výrobce: Guzzanti

Kód: GZ200.

Vaření vody může lahodit i oku! Pokud si chcete pořídit nejen plně funkční a výkonnou varnou konvici, ale také neobyčejný model, který oživí vaši kuchyň, vyberte si efektní rychlovarnou konvici Guzzanti GZ 201 z vysoce kvalitního varného skla. Tento model v netradičním provedením se stane ihned středem pozornosti, neboť během vaření vás uchvátí neonově modrou podívanou! Nadčasový design Moderní rychlovarná konvice Guzzanti…
Zobrazit více

(-16 %)

590 Kč

ušetříte 90 Kč

500 Kč vč. DPH a RP

Sleva
-16%
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Popis produktu

Vaření vody může lahodit i oku!

Pokud si chcete pořídit nejen plně funkční a výkonnou varnou konvici, ale také neobyčejný model, který oživí vaši kuchyň, vyberte si efektní rychlovarnou konvici Guzzanti GZ 201 z vysoce kvalitního varného skla. Tento model v netradičním provedením se stane ihned středem pozornosti, neboť během vaření vás uchvátí neonově modrou podívanou!

Nadčasový design

Moderní rychlovarná konvice Guzzanti GZ 201 se svým netradičním designem stane ozdobou vaší kuchyni a rozhodně nezůstane bez povšimnutí. Během ohřevu vody vás zaujme příjemně modrým neonovým podsvícením, které můžete díky speciálnímu skleněnému provedení sledovat. Nádoba je vyrobena z vysoce kvalitního tvrzeného skla, díky čemuž bude uvařená voda prosta jakéhokoli zápachu, jako se tomu stává u plastových modelů.

Rychlý ohřev

Skleněná rychlovarná konvice disponuje příkonem 2200 W, ohřev většího množství vody je tedy chvilkovou záležitostí. Nabízí užitný objem 1,7 litrů, což bude dostačující i k přípravě teplých nápojů pro početnou rodinu. Praktický vodoznak umístěný na boční straně vám poskytne přehled o přesném množství vody. Součástí je odnímatelná základna s 360° konektorem, ve kterém je ukrytý prostor pro navíjení napájecího kabelu. Potěší vás snadná obsluha, kdy otevření víka probíhá zcela automaticky.

Nenáročná údržba

Konvice disponuje skrytou topnou spirálou, díky čemuž je její údržba velmi snadná a zároveň se prodlužuje doba její použitelnosti. Jednoduché čištění zajišťuje také odnímatelný filtr. Používání je bezpečné, konvice se automaticky vypne při dosažení bodu varu a je vybavena vestavěnou ochranou proti přehřátí.

Výrobce Guzzanti
Hodnocení obchodu na Zboží.cz