Kladivo bourací FISKARS 1020217

Výrobce: Fiskars

Kód: 1020217

Bourací kladivo má ergonomicky tvarované topůrko. Má unikátní systém na snižování přenosu vibrací - pohlcuje až 60 % nárazu před tím než se dostanou k uživateli. Tím se efektivně ochrání ruce, paže a zápěstí. Demoliční hlava je vyrobena z indukcí tvrzené oceli, má dva druhy úderné plochy - klínovou hlavu pro maximální soustředění destrukční síly a odklon případných úlomků drceného materiálu pryč od uživatele a extra širokou plochou část zvyšující efektivitu úderu.
Zobrazit více

799 Kč vč. DPH

Doručení
zdarma
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Bourací kladivo má ergonomicky tvarované topůrko. Má unikátní systém na snižování přenosu vibrací - pohlcuje až 60 % nárazu před tím než se dostanou k uživateli. Tím se efektivně ochrání ruce, paže a zápěstí. Demoliční hlava je vyrobena z indukcí tvrzené oceli, má dva druhy úderné plochy - klínovou hlavu pro maximální soustředění destrukční síly a odklon případných úlomků drceného materiálu pryč od uživatele a extra širokou plochou část zvyšující efektivitu úderu. Topůrko je vyrobeno z inovativního materiálu Fiberglass, který je extra odolný a současně i lehký. Váha hlavy: 1340 g, celková hmotnost: 1633 g. Šířka: 121 mm, délka: 290 mm, výška: 57 mm. Označení: (M) 3 lb
Výrobce Fiskars
Hmotnost 1630 g
Bourací kladivo Fiskars 1020217

Jedinečný systém kontroly nárazu snižuje vibrace topůrka až o 60 % a zvyšuje tak komfort uživatele.
Demoliční hlava je vyrobena z indukcí tvrzené oceli, má dva druhy úderné plochy – klínovou hlavu pro maximální soustředění destrukční síly a odklon případných úlomků drceného materiálu pryč od uživatele a též extra širokou plochou část zvyšující efektivitu úderu.
Topůrko je vyrobeno z inovativního materiálu Fiberglass, který je extra odolný a současně i lehký.


Unikátní systém snižující vibrace - až o 60 %
Kvalitní indukcí tvrzená demoliční hlava z kalené oceli s nerezovým povrchem
Ergonomicky tvarované pohodlné topůrko
Topůrko z lehkého a současně odolného materiálu Fiberglass
Dokonale vyvážené

Váha hlavy: 1,3 kg
Celková hmotnost: 1,6 kg
Délka topůrka: 28 cm
Hodnocení obchodu na Zboží.cz