Kladivo bourací FISKARS 1020218

Výrobce: Fiskars

Kód: 1020218

Bourací kladivo má ergonomicky tvarované topůrko. Má unikátní systém na snižování přenosu vibrací - pohlcuje až 60 % nárazu před tím než se dostanou k uživateli. Tím se efektivně ochrání ruce, paže a zápěstí. Demoliční hlava je vyrobena z indukcí tvrzené oceli, má dva druhy úderné plochy - klínovou hlavu pro maximální soustředění destrukční síly a odklon případných úlomků drceného materiálu pryč od uživatele a extra širokou plochou část zvyšující efektivitu úderu.
Zobrazit více

(-27 %)

1 448 Kč

ušetříte 379 Kč

1 069 Kč vč. DPH

Doručení
zdarma
Sleva
-27%
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Bourací kladivo má ergonomicky tvarované topůrko. Má unikátní systém na snižování přenosu vibrací - pohlcuje až 60 % nárazu před tím než se dostanou k uživateli. Tím se efektivně ochrání ruce, paže a zápěstí. Demoliční hlava je vyrobena z indukcí tvrzené oceli, má dva druhy úderné plochy - klínovou hlavu pro maximální soustředění destrukční síly a odklon případných úlomků drceného materiálu pryč od uživatele a extra širokou plochou část zvyšující efektivitu úderu. Topůrko je vyrobeno z inovativního materiálu Fiberglass, který je extra odolný a současně i lehký. Váha hlavy: 1800 g, celková hmotnost: 2177 g. Šířka: 140 mm, délka: 360 mm, výška: 57 mm. Označení: (L) 4 lb
Výrobce Fiskars
Hmotnost 2180 g
Bourací kladivo Fiskars 1020218

Jedinečný systém kontroly nárazu snižuje vibrace topůrka až o 60 % a zvyšuje tak komfort uživatele.
Demoliční hlava je vyrobena z indukcí tvrzené oceli, má dva druhy úderné plochy – klínovou hlavu pro maximální soustředění destrukční síly a odklon případných úlomků drceného materiálu pryč od uživatele a též extra širokou plochou část zvyšující efektivitu úderu.
Topůrko je vyrobeno z inovativního materiálu Fiberglass, který je extra odolný a současně i lehký.


Unikátní systém snižující vibrace - až o 60 %
Kvalitní indukcí tvrzená demoliční hlava z kalené oceli s nerezovým povrchem
Ergonomicky tvarované pohodlné topůrko
Topůrko z lehkého a současně odolného materiálu Fiberglass
Dokonale vyvážené


Váha hlavy: 1,8 kg
Celková hmotnost: 2,17 kg
Délka topůrka: 36 cm
Hodnocení obchodu na Zboží.cz