Myčka BEKO DIN 28421

Výrobce: BEKO

Kód: DIN28421

Moderní a úsporná A++ vestavná myčka nádobí Beko s tichým provozem, velkou kapacitou pro 14 sad nádobí a speciálním dolním ramenem AquaIntense pro intenzivní mytí. Odolný a účinný invertorový motor má dlouhou životnost a zajišťuje tichý provoz myčky s nižšími náklady. Ve výbavě myčky naleznete celkem 9 programů včetně AquaFlex, automatického nebo intenzivního programu,.
Zobrazit více

13 290 Kč vč. DPH a RP

Doručení
zdarma
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Moderní a úsporná A++ vestavná myčka nádobí Beko Atlantis s tichým provozem, velkou kapacitou pro 14 sad nádobí a speciálním dolním ramenem AquaIntense pro intenzivní mytí. Odolný a účinný invertorový motor má dlouhou životnost a zajišťuje tichý provoz myčky s nižšími náklady. Ve výbavě myčky naleznete celkem 9 programů včetně AquaFlex, automatického nebo intenzivního programu, jistě oceníte také program na čištění myčky. Systém GlassShield se SoftTouch potahem držáků pečuje o vaše skleněné nádobí, zatímco LED paprsek promítaný na podlahu vás informuje o stavu mycího programu.

Díky funkci Poloviční náplň můžete mýt nádobí i v případě, že myčka není zcela zaplněna. Velkou flexibilitu a pohodlí při ukládání nádobí vám přináší systém Acrobat s nastavitelným horním košem, držáky na mytí plechů a nebo flexibilní příborová zásuvka. Nechybí ani funkce odloženého startu, automatická funkce pro tablety All-in-one, antibakteriální těsnění, senzor čistoty vody nebo extra sušení s podporou páry SteamGloss. Ochranu proti přetečení zajišťuje systém WaterSafe+ s Aquastopem.

UPOZORNĚNÍ - nábytková dvířka:
Upozorňujeme, že u většiny vestavných myček se počítá s tím, že zákazník si na dvířka spotřebiče přidělá (nebo nechá přidělat truhlářskou firmou) desku odpovídající designu jeho kuchyňského nábytku. Na obrázcích vestavných spotřebičů jsou často pro ilustraci zobrazena nábytková dvířka, která však nejsou se spotřebičem dodávána.

ProSmart™ invertorový motor

Tichý provoz s dlouhou životností a úsporou energie

Moderní technologie invertorového motoru v této myčce nádobí Beko vám přináší mnoho výhod. Elektromagnetický způsob fungování motoru šetří elektrickou energii a zaručuje tichý, téměř nehlučný provoz. Invertorový motor má díky zvýšené mechanické odolnosti dlouhou životnost, dále také lepší kroutící moment, vyšší rychlost a efektivnější regulaci. Užívejte si klidu, zatímco vaše myčka se postará o zbytek – tiše, účinně a po dlouhá léta.

Speciální rameno AquaIntense®

I pro to nejšpinavější nádobí

Potřebujete občas umýt i velmi zašpiněné nádobí? Tato myčka Beko má pro vás řešení v podobě speciálního pohyblivého mycího ramene AquaIntense®, které je umístěno ve spodní části myčky. Díky rotační trysce, vysokému tlaku vody a vyšší intenzitě lépe umyje i připečené zbytky jídla až s 5x vyšší účinností než program Intensive 70. Myčka tak zvládne i ty nejšpinavější talíře, hrnce a pánve, přitom nejsou opominuty ani štěrbiny a záhyby. A vy dostanete spolehlivě nejčistší nádobí, a to bez jakéhokoliv předmývání či drhnutí. (Laboratorně testováno)

 
Sušení s podporou páry SteamGloss

Dokonale suché a lesklé nádobí

Moderní technologie s podporou páry si nacházejí cestu do čím dál tím více domácích elektrospotřebičů. Nejinak tomu je v oblasti mytí nádobí. Tato myčka Beko se může pochlubit parním systémem SteamGloss, díky kterému budete mít perfektně suché nádobí bez ztráty lesku. Vaše sklo bude mít až o 23% více lesku, než je tomu u běžných myček, porcelán dokonce až o 30%. Parní technologie vám přináší dokonale suché a lesklé nádobí.

 
Ochrana skla GlassShield

Už žádné šedé a poškrábané sklo
Unikátní technologie GlassShield zabraňuje poškozování skla během mytí, a to pomocí oplachování nádobí nezměkčenou vodou. V běžných myčkách při použití standardních programů a technologií může docházet ke korozi a porušení zejména křehkého skla. Na vině je nesprávná tvrdost a kyselost vody, popřípadě působení agresivních detergentů. Patentovaná technologie GlassShield upravuje vodu a její vlastnosti tak, aby při použití programu GlassCare nedocházelo k poškození mytého skla. Díky tomu se až 20x prodlužuje životnost skla (což potvrdila i německá nezávislá laboratoř TÜV Rheinland LGA Products GmbH) a je zabráněno jeho zešednutí a poškrábání.

 
Ultimate Glass Care

Maximální ochrana vašeho skla


Chcete, aby vaše sklenice vypadaly jako nové? Pak je pro vás určena tato myčka nádobí s technologií Glass Care. Ta zaručuje šetrné mytí i toho nejdražšího a nejkřehčího skla, a to díky kombinaci několika technologií, programu, funkcí a košového uspořádání uvnitř myčky. Glass Care zamezí poškození skla chemickými produkty, teplotou, tlakem vody či kovovými částmi myčky.

 
Active Wash/ Aqua Flex

Chrání i to nejjemnější sklo a zároveň umyje silně znečištěné hrnce

Pomocí technologie Aqua Flex a programu Active Wash můžete během jednoho mycího cyklu mýt v horním koši choulostivé nádobí jako jsou sklenice, a zároveň ve spodním koši silně znečištěné hrnce a pekáče. Tlak vody v dolním a horním koši je totiž díky tomuto speciálně navrženému sprchovacímu systému různý. Silně znečištěné nádobí ve spodním koši se myje silným proudem vody a lehce zašpiněné a choulostivé nádobí v horním koši je omýváno nižší intenzitou. Díky tomu i to nejjemnější sklo nebude poškozeno a nečistoty budou odstraněny i ze silně znečištěného nádobí. Myjte šetrně a zároveň efektivně!

 Program Auto

Ideální program pro každodenní mytí


Tato myčka je vybavena inteligentními senzory, které vyhodnotí stupeň znečištění nádobí. Myčka na základě toho automaticky zvolí mycí program v podobě ideálního nastavení teploty, množství vody a délky mytí. Výsledkem je perfektně umyté nádobí s minimální spotřebou energie a vody. (ilustrační obrázek)

 
Energetická třída A++

Mytí nádobí s vysokou úsporou energie


Tato myčka nádobí Beko byla v souladu se směrnicemi Evropské unie zařazena do jedné z nejúspornějších energetických tříd A++. Nejenže díky tomu ušetříte peníze za provoz, ale také přispějete k menší zátěži na životní prostředí. Spoteřbiče A++ jsou až o 21 % úspornější než spotřebiče třídy A.

 
Ochrana WaterSafe+™ (AquaStop)

Ochrana vaší domácnosti před vytopením


Kuchyně plná rozlité vody není rozhodně nic příjemného. Naštěstí je tato myčka vybavena systémem ochrany WaterSafe+™, který zastaví přívod vody do myčky, pokud začne voda unikat. Navíc dokáže také zastavit i přívod vody z kohoutku do přívodní hadice, pokud by praskla (tzv. AquaStop). Chraňte svůj domov před potopou a mějte klid v mysli.

 
Flexi příborová zásuvka

Třetí koš s mycím ramenem a až 5 různými polohami

Tento model myčky Beko je vybaven flexibilní příborovou přihrádkou s vlastním mycím ramenem, která umožňuje nastavení až 5 různých poloh. Jedná se o ideální řešení pro flexibilní uspořádání a mytí vysokých skleniček, mnoho druhů příborů, šálků na espresso a jiných malých nádob. Navíc tím získáte více místa ve spodním koši, kde je jinak obvykle umístěn koš na příbory. (ilustrační obrázek)

 
LED signalizace provozu na podlahu

Pro váš perfektní přehled


Moderní plně integrované vestavné myčky nádobí Beko mají tichý provoz, takže si často ani nevšimenete, že jsou zapnuté. A protože jsou plně zabudovány do kuchyňské linky, nemůžete stav mytí zkontrolovat letmým pohledem. Tato myčka je naštěstí vybavena světelnou signalizací promítanou na podlahu, která vás upozorní, že je myčka v provozu. Osvětlení podlahy se aktivuje automaticky po spuštění programu a zůstane rozsvícené až do ukončení mycího cyklu.

 
Program pro čištění myčky Inner Clean

Vždy uvnitř čistá myčka nádobí


Nemáte rádi starosti s údržbou myčky? Nevadí, tato myčka nádobí Beko vám nabízí samočisticí program Inner Clean, který zajišťuje rychlou a ekonomickou údržbu myčky a postará se tak o větší hygienu a příjemnou vůni ve vaší myčce. Program musí být spuštěn pouze je-li myčka prázdná. Doporučujeme tento program spouštět jednou za 1-2 měsíce.

 
Funkce Fast+

Extra rychlé mytí nádobí


Občas zažijete chvíle, kdy opravdu spěcháte. Například máte doma hosty a potřebujete rychle umýt sklenice a nádobí, aby se nečekalo na další chod v podávání drinků či předkrmů. A to je ta pravá chvíle pro užitečnou funkci Fast+. Pokud ji aktivujete, proces mytí je mnohem rychlejší (až 3krát*), při zachování maximální efektivity. Může vám ušetřit až 70%* vašeho drahocenného času a vaše nádobí bude přesto krásně čisté. Funkci Fast+ můžete využít u vybarných programů - viz návod k použití. (*Testováno interními laboratořemi)

 
Senzor čistoty vody

Optimalizace programu pro dokonalé umytí


Tato inteligentní myčka nádobí je vybavena senzorem, který měří stupeň znečištění vody a na základě toho upraví parametry zvoleného programu, aby byl výsledek mytí co nejlepší.

 
Systém Acrobat

Variabilita při ukládání nádobí


Pokud potřebujete měnit výšku horního (středního) koše, abyste mohli například vložit do spodního koše opravdu velké kusy nádobí, přijde vám vhod systém Acrobat, kterým je vybavena tato myčka. Nově vyřešené uložení horního (středního) koše umožňuje jeho velmi jednoduché výškové nastavení do tří poloh. A to i v případě, že je koš plný nádobí. (ilustrační obrázek)

 
Turbo sušení

Dokonale suché nádobí


Tato moderní myčka se může pochlubit vylepšeným oběhem vzduchu v myčce díky systému Turbo sušení s ventilátorem, který zajistí dokonale suché nádobí. Ventilátor navíc zaručuje, že nádobí má po skončení programu normální teplotu, takže jej můžete bezpečně vyjmout z myčky ihned po skončení cyklu, aniž by hrozilo riziko opaření.

 
Držáky plechů

Perfektní mytí pekáčů a plechů


Pečicí plechy jsou po použití v troubách zpravidla velmi zašpiněné a mastné, a jejich umytí není nikterak jednoduché. Navíc bývá náročné jejich umístění do myčky nádobí. To je důvod, proč Beko do této myčky instalovalo speciální úchyty, do kterých můžete snadno umístit až tři pečicí plechy. To vám velmi usnadní manipulaci s plechy a navíc můžete zapomenout na mastné skvrny, které by se jinak musely obtížně domýt ručně.

Poloviční náplň

Nečekejte, až se myčka zcela zaplní
Tato praktická funkce vám umožňuje mýt nádobí i v případě, že myčka není zcela zaplněna. Stačí, když částečně naplníte horní i dolní koš a aktivujete funkci Poloviční náplň. Myčka se menšímu množství nádobí přizpůsobí, čímž ušetříte čas, vodu i energii (ve výši zhruba 20% oproti standardním programům) a přesto dosáhnete nejlepšího výsledku mytí.

 
Tablety All-in-one

 

Výrobce BEKO

Základní parametry
Typ myčky: vestavná, plně integrovaná (nutná montáž nábytkových dvířek)
Barva panelu: nerez
Počet sad nádobí: 14
Hlučnost: 46 dB
Displej: ano (LCD)
Počet sprchovacích úrovní: 3 (se samostatnými rameny)
Teploty mytí: 6 teplot
AquaIntense pro intenzivní mytí: ano
Spotřeba
Energetická třída: A++
Roční spotřeba el. energie: 237 kWh/rok
Spotřeba vody na cyklus: 9,5 l
Roční spotřeba vody: 2660 l/rok
Bezpečnost
Ochrana proti úniku vody: WaterSafe+ (Aquastop)
Dětský zámek: ano
Výbava
IonGuard - ionizér pro odstranění zápachu z myčky: ne
Vnitřní osvětlení: ne
Držák lahví: ne
Příborová přihrádka - 3. koš: ano (flexibilní 5 polohová se šířkou přes celou myčku)
Výškově nastavitelný koš Acrobat: ano (nastavitelný do 3 poloh)
BLDC motor: ano (ProSmart invertorový motor)
Turbo sušení: ano
Odložený start: ano (až o 24 hod.)
Tablety All-in-one: ano (automaticky)
Automatické otevření dveří po sušení: ne
Mechanický Glass Care systém na ochranu skla: ano
Ochrana skla GlassShield: ano
Samočistící filtr EverClean: ne
Držák na mytí vysokých sklenic: ne
Držáky na mytí plechů: ano
Koš na mytí sklenic: ne
Antibakteriální těsnění: ano
LED světelná signalizace provozu na podlahu: ano
SoftTouch potah pro šetrné mytí skleniček: ano
Stabilnější a kvalitnější koše: ano
Inovovaný tvar držáků pro zajištění dokonalejšího sušení: ano
Inovovaná násypka: ano
Robustní nová sprchovací ramena: ano
Výškově nastavitelné držáky hrnků: ano
Skládací držáky talířů v dolním koši: ano
Soft Slide vedení košů: ne
Změkčovač vody: ano
Samonastavovací panty: ano (na dveře o hmotnosti 3–6 kg)
Kluzné uložení dveří SlideFit: ne
Senzory
Senzor čistoty vody: ano
Senzor tvrdosti vody: ano
Ukazatele
Ukazatel leštidla: ano
Ukazatel soli: ano
Ukazatel průběhu programu: ano
Programy a funkce
Počet programů: 8+1
InnerClean čištění myčky: ano
Předmytí: ano
Mini 30: ano
Jemné 40: ne
Eco 50: ano
Quick and Clean: ne
Auto 40-65: ano
Intenzivní 70: ano
BabyProtect: ne
Wash@Once: ne
Hygiena +: ne
Mix wash: ne
AquaFlex: ano
Glass Care šetrné mytí skla: ano
Clean & Shine: ne
Quick & Shine: ano
Přídavné funkce
Express: ne
Extra tichý: ne
Extra sušení Steam Gloss: ano
Super oplach: ne
Fast+ zkrácení programu: ano
Aqua Active (funkce Turbo Wash): ne
Poloviční náplň: ano
Aqua Intense - přídavné rameno pro dokonalé mytí: ano
Mytí plechů Tray Wash: ne
Rozměry a hmotnost
Výška: 82 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 55 cm

Hodnocení obchodu na Zboží.cz