Tyčový a ruční síťový CYKLON vysavač 2v1, bezsáčkový SOGO SS-16116

Výrobce: SOGO

Kód: SS-16116

Hledáte spolehlivý vysavač, se kterým bude vysávání jednoduchou a zábavnou činností? Pak zpozorněte. Vysavač CYKLON SOGO SS-16116 je přesně tím správným kandidátem pro úklid Vaší domácnosti.
Zobrazit více

1 799 Kč vč. DPH a RP

Doručení
zdarma
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Vysavač CYKLON SOGO SS-16116

Hledáte spolehlivý vysavač, se kterým bude vysávání jednoduchou a zábavnou činností? Pak zpozorněte. Vysavač CYKLON SOGO SS-16116 je přesně tím správným kandidátem pro úklid Vaší domácnosti.


Praktické vysávání

Vysavač CYKLON SOGO SS-16116 využívá nejnovější multicyklonovou technologii k vysávání nečistot a prachu s vysokým sacím výkonem 600 W, případně 37 000 otáček za minutu. Používání vysavače si skutečně oblíbíte, neboť jej můžete používat jako klasický vysavač, ale i jako vysavač ruční. Údržba veškerých Vašich domácích prostor tak bude jednodušší než kdykoliv předtím. Vysavač se řadí mezi bezsáčkové vysavače, šetří tak náklady na pořizování sáčků. Vysavač je také vybaven kvalitním HEPA filtrem H12, který si spolehlivě poradí s nečistotami a prachovými částicemi. Nádoba na sběr nečistot a prachových částic disponuje objemem 0,5 l. Snadná odnímatelnost nádoby umožňuje bleskurychlou údržbu.

 

 

Multifunkčnost vysavače

Jak bylo uvedeno výše, vysavač je možné využívat klasicky či jako vysavač ruční. K této úpravě slouží především odebrání hliníkové trubice, která prodlužuje sací délku vysavače. Výhodou je také to,
že sací hliníková trubice je nastavitelná, její délku tak můžete nastavit mezi 46 a 76 cm. Tuto výhodu využijete především při vysávání těžko dostupných prostor. Vysavač funguje na základě zapojení kabelu do elektrické sítě. Kabel je dlouhý 4,5 metru. Akční rádius zapojeného vysavače je okolo 5,5 metru. Vysavač také disponuje tichým provozem, neboť jeho hlučnost je pouze 78 dB. Při práci s vysavačem potěší také jeho lehkost, hmotnost vysavače je totiž pouhých 1,7 kg. Vysavač je dodáván s bohatým příslušenstvím, mezi nějž patří nastavitelná hliníková trubice, podlahová hubice, štěrbinová hubice a malá hubice s kartáčem.

 

Výrobce SOGO
Hmotnost 1.7 kg
Hlučnost 78 dB
Objem nádoby 0.5 l
Délka kabelu 4,5 m
Akční rádius 5.5 m
Sací výkon 600 W
Přislušenství ano
Ruční ano
Bezsáčkový ano
Tyčový ano
  • 2v1 bezsáčkový tyčový vysavač CYKLON SOGO SS-16116,
  • Sací výkon 600 W (37 000 ot/min),
  • Funguje jako klasický či ruční vysavač,
  • Disponuje HEPA filtrem H12,
  • Nádoba na nečistoty o objemu 0,5 l,
  • Snadná údržba,
  • Kabel dlouhý 4,5 metru,
  • Akční rádius vysávání 5,5 metru,
  • Hlučnost 78 dB,
  • Hmotnost 1,7 kg,
  • Bohaté příslušenství.
Hodnocení obchodu na Zboží.cz