Levenhuk dalekohled Atom 7-21x40

Výrobce: Levenhuk

Kód: 72517

Binokulární zoomový dalekohled LEVENHUK Atom 7-21x40 Přiblížení 7-21x Průměr čoček objektivu: 40 mm Binokulární dalekohledy Levenhuk Atom 7–21x40 jsou vysoce kvalitní dalekohledy s funkcí variabilního přibližování. Tyto dalekohledy doporučujeme lovcům a rybářům, stejně jako fanouškům airsoftu a orientačního běhu. Tyto dalekohledy jsou také vhodné pro jednoduchá astronomická pozorování. Tyto dalekohledy obsahují funkci přibližování v rozmezí od 7x do 21x.
Zobrazit více

2 555 Kč vč. DPH

Doručení
zdarma
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Popis produktu

Binokulární zoomový dalekohled LEVENHUK Atom 7-21x40

  • Přiblížení 7-21x
  • Průměr čoček objektivu: 40 mm

Binokulární dalekohledy Levenhuk Atom 7–21x40 jsou vysoce kvalitní dalekohledy s funkcí variabilního přibližování. Tyto dalekohledy doporučujeme lovcům a rybářům, stejně jako fanouškům airsoftu a orientačního běhu. Tyto dalekohledy jsou také vhodné pro jednoduchá astronomická pozorování. Tyto dalekohledy obsahují funkci přibližování v rozmezí od 7x do 21x.

Při výrobě tohoto binokulárního dalekohledu byly použity Porro hranoly. Optické prvky jsou vyrobeny ze skla BK-7 a jsou plně potaženy, což umožňuje minimalizovat ztráty světla. Dalekohledy vytvářejí jasný obraz se správným vykreslením barev a se správnými obrysy ostrých předmětů.

Dalekohledy můžete plně přizpůsobit vašim potřebám: obsahují funkce interpupilárního nastavení vzdálenosti a nastavení dioptrické korekce. Sklopné očnice z měkké gumy umožňují pohodlné dlouhodobé pozorování. Konstrukce je potažena embosovaným gumovým povlakem, který umožňuje pevné uchopení a zabraňuje vyklouznutí nástroje z rukou. Centrální zaostřovací mechanismus umožňuje zaměřit nástroj rychle a prakticky na cíl. Pro pozorování s vysokým zvětšením doporučujeme instalaci dalekohledu na trojnožce; na konstrukci je speciální závitová zástrčka.

Vlastnosti:

  • Kompaktní terénní dalekohledy s variabilní funkcí přibližování
  • Optické schéma je založeno na využití Porro hranolů
  • Optics made of BK-7 glass
  • Plně potažené objektivy
  • Hmotnost včetně obalu: 1 kg
  • Rozměry balení (d x š x v): 20 x 17 x 8 cm

Obsah balení:

  • Binokulární dalekohledy Levenhuk Atom 7–21x40
  • Pouzdro
  • Popruh
  • Krytky okulárů a čoček objektivu
  • Čisticí hadřík
  • Uživatelská příručka a záruční list

Zvětšení, x 7–21

Typ

Binokulární dalekohled s porro hranolem

Materiál optiky sklo BK-7

Povrchová úprava optiky antireflexní vrstva na všech optických plochách

Průměr objektivu (apertura), mm 40

Výstupní pupila, mm 5,7–1,9

Oční reliéf, mm 15–13

Relativní jas 32–4

Zorné pole, ° 5,3–2,1

Zorné pole, m/1000 m 93–37

Nejkratší vzdálenost zaostření, m 10

Dioptrická korekce okuláru, dioptrií ±2

Mezipupilární vzdálenost (IPD), mm 58–72

Zaostřování středové

Očnice folding

Kompatibilní se stativem ano

Nastavitelný zoom ano

Obal/pouzdro v sadě ano

Voděvzdornost ano

Výrobce Levenhuk
Hmotnost 1000 g
Průměr objektivu 40 mm
Voděodolný ano
Šířka zorného pole na 1 km 93 m
Průměr výstupní pupily 5.7 mm

Binokulární dalekohled Levenhuk Atom 7–21x40 je kompaktní optický nástroj s variabilní funkcí přibližování. Rybáři, lovci a fanoušci airsoftu budou tyto dalekohledy milovat. Tyto dalekohledy se stanou významným doplňkovým nástrojem s použitím teleskopu, jsou totiž vhodné pro jednoduché astronomické pozorování.

Tyto dalekohledy obsahují funkci přibližování v rozmezí od 7x do 21x. Optické schéma tohoto nástroje je založeno na využití Porro hranolů. Čočky jsou vyrobeny ze skla BK-7 a jsou pokryty několikanásobnou antireflexní vrstvou. Tím se minimalizují ztráty světla; nástroj přenáší ostrý a jasný obraz se živými barvami.

Interpupilární vzdálenost je nastavitelná v rozmezí od 58 do 72 mm, k dispozici je dioptrická korekce. Ostrost tohoto optického nástroje můžete rychle nastavit otáčením středního zaostřovacího kolečka.

Dalekohledy jsou vybaveny sklopnými gumovými očnicemi. Embosovaný gumový povlak na konstrukci umožňuje pevné uchopení; optický nástroj nevyklouzne z vašich rukou. Tyto dalekohledy můžete upevnit na stativ (trojnožku): na konstrukci je speciální závitová zásuvka.

Vlastnosti:

  • Výkonné binokulární dalekohledy
  • Čočky vyrobené ze skla BK-7
  • Optické schéma vyrobené na základě Porro hranolů
  • Nástroj lze umístit na stativ
Hodnocení obchodu na Zboží.cz