• Úvod
  • Drogerie
  • Airwick Strojek Wax Melt Complete + vosk Vůně maminčina koláče 33 g

Airwick Strojek Wax Melt Complete + vosk Vůně maminčina koláče 33 g

Výrobce: Scholl

Kód: AIRWICKWMK

Elektrický ohřívač vosku Airwick Wax Melt, součástí balení jsou 2 ks vosku s vůní upečeného maminčina koláče (33 g), jedna kostička vosku se promění na 20 hodin trvající vůni       .
Zobrazit více

(-66 %)

599 Kč

ušetříte 395 Kč

204 Kč vč. DPH

Sleva
-66%
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Více než svíčka!
Úžasný zážitek z vůně beze obav z otevřeného ohně
Air Wick Wax Melt je jedinečným řešením pro zlepšení  vašeho domova tím, že vytvoří příjemnou a útulnou atmosféru v každém obytném prostoru. Zažijte jemné vůně vyzařované roztaveným voskem a bez plamene a nyní vítané teplo místo, které opravdu cítí jako doma . Sada obsahuje prémiový černý keramický ohřívač, v klasickém stylu (který má 1.6m kabel a zástrčku do standardní zásuvky ) a má on / off přepínač pro konečnou kontrolu a pohodlí . Sada obsahuje také tři varianty vosku které Vám zpríjemní až 60 hodin
Výrobce Scholl
  • Nahrazuje klasickou aromalampu, ale bez otevřeného ohně.
  • Strojek se zapojí do standardní zásuvky a zapne vypínačem On/Off.
  • Keramická miska pro tavení vosku.
  • Součástí balení jsou 2 ks vosku s vůní upečeného maminčina koláče (33 g).
  • Jedna kostička vosku se promění na 20 hodin trvající vůni.

Kolekce Air Wick® Life Scents™ jako první přináší neustále se měnící vůni, která Váš domov naplní přívětivou atmosférou.

Jednoduše zapojte elektrický ohřívač do zásuvky, zapněte kontrolní přepínač a do misky vložte vonný vosk. Jedna kostička vosku vydrží vonět až 20 hodin. Zvláště v zimních chladných večerech vám neustále měnící se vůně vytvoří skutečný životní zážitek.

V balení najdete tři voskové náplně, které jsou vhodné do obývacího pokoje, ložnice i dalších obytných místností. Nechte vůně prostoupit vaší domácností a relaxujte. Kolekce elektrických ohřívačů má v nabídce mnohé další vůně.

Návod k použití:

  1. Přečtěte si leták s pokyny a dodržujte je. V nahřívací misce se vosk rozpustí a začne do vzduchu uvolňovat vůni.
  2. Odlomte jednu tavnou dávku. Umístěte tavnou dávku vosku Air Wick do horní nahřívací misky ohřívače. NEPOUŽÍVEJTE více než jeden tavný vosk najednou.
  3. NEPŘIDÁVEJTE vodu ani vonné oleje. Nevkládejte do vosku žádné předměty.
  4. Pokud se vůně již neuvolňuje, vypněte zařízení a před přesunem nechte vosk zchladnout.
  • Chcete-li nahřívací misku vyčistit, vypněte ji ze zásuvky. Nechte nahřívací misku zchladnout. Vytlačte vosk z nahřívací misky. Je-li to nutné, použijte tupý dřevěný nebo pryžový nástroj. NEPOUŽÍVEJTE brusné čisticí prostředky ani nástroje, které by nahřívací misku mohly poškrábat. Vosk zlikvidujte v souladu s místními požadavky na likvidaci odpadu. Vosk NESPLACHUJTE do kuchyňského dřezu ani toalety.
  • Potřebujete-li misku vyčistit, použijte teplou vlhkou houbičku s mýdlem nebo měkký hadřík. Při čištění jednotky NEPOUŽÍVEJTE brusné čisticí prostředky. NIKDY NEPONOŘUJTE DO VODY. Otřete dosucha měkkým hadříkem.
  • Nepřesunujte ani neukládejte, dokud je miska ještě horká.
  • Elektronické zařízení recyklujte v souladu s místními nařízeními.
Hodnocení obchodu na Zboží.cz