23560-56 PARNÍ HRNEC RUSSELL HOBBS

Výrobce: Russell Hobbs

Kód: 41006559

MaxiCook digitální parní hrnec Russell Hobbs 23560-56 Chytrý a zdravý způsob přípravy pokrmů se zachováním maxima nutričních hodnot a vitamínů Vám nabízí parní hrnec MaxiCook Russell Hobbs 23560-56. Díky 3 košům umožní parní hrnec přípravu různých druhů pokrmů současně. Součástí je i miska na rýži, takže parní hrnec MaxiCook můžete využít také jako rýžovar. Koše neobsahují bisfenol A a je možné je umýt v myčce.
Zobrazit více

1 603 Kč vč. DPH a RP

Doručení
zdarma
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Popis produktu

MaxiCook digitální parní hrnec Russell Hobbs 23560-56

Chytrý a zdravý způsob přípravy pokrmů se zachováním maxima nutričních hodnot a vitamínů Vám nabízí parní hrnec MaxiCook Russell Hobbs 23560-56. Díky 3 košům umožní parní hrnec přípravu různých druhů pokrmů současně. Součástí je i miska na rýži, takže parní hrnec MaxiCook můžete využít také jako rýžovar. Koše neobsahují bisfenol A a je možné je umýt v myčce.

Zdravé jídlo

Parní hrnec Russell Hobbs 23560-56 díky páře uzamkne v jídle vitamíny a jiné živiny a navíc není během vaření potřeba využít olej. 3patrový parní hrnec je navržen tak, že vám umožní připravovat v oddělených koších několik druhů jídla najednou - rybu, zeleninu, brambory atd. Výsledkem je vynikající, výživné jídlo s minimálním množstvím tuku.

Digitální časovač

Praktický digitální časovač vám umožní odložit start vaření podle toho, jak potřebujete a časově úsporná funkce Turbo steam rychle generuje páru v hrnci pro urychlení vaření, což je ideální pro přípravu rychlého oběda.

Aroma infuzér

Součástí parního hrnce 23560-56 je infuzér, který dovede Vaše jídlo k dokonalosti. Pro dochucení je možné během vaření použít infuzér, do kterého položíte např. česnek, bylinky, plátky citrusů či koření.

Specifikace parního hrnce

Kapacita 10,5 litru 3 oddělené parní koše 60 min digitální časovač

Možnost odloženého startu

Signál ukončení vaření

LED displej

Funkce Turbo steam pro rychlé generování páry

Zásobník na vodu 1,3 l

Boční otvory pro dolévání vody

Miska na rýži

Aroma infuzér 1000 W

Objednávejte pod kat. číslem 23560-56

Výrobce Russell Hobbs
Příkon 1000 W
Časovač Ano
Celkový objem 10.5 l
Parní hrnec Maxicook tří patrový digitální parní hrnec Objem 10,5 l Digitální časovač LED displej Funkce Turbo steam pro rychlé generování páry Boční otvory pro dolévání vody
Hodnocení obchodu na Zboží.cz