KINGPOOL zazimovač 1 L

Výrobce: Kingpool

Kód: 181412

Prostředek na údržbu bazénu.
Zobrazit více

(-18 %)

200 Kč

ušetříte 36 Kč

164 Kč vč. DPH

Sleva
-18%
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Popis produktu

POPIS VÝROBKU:

ZAZIMOVAČ - velice důležitý přípravek pro zimní období pro váš bazén - prostředek k přezimování bazénů zamezuje růstu řas a vzniku minerálních zákalů a usazenin během zimní pauzy. Díky svým vlastnostem značně ulehčí jarní čištění bazénu.

DÁVKOVÁNÍ:

Po skončení koupací sezóny se do vody bazénu dávkuje 1 litr / 20 m3.. Před přidáním přípravku je nutné upravit hodnotu pH vody na 7,0 - 7,4 a preventivně přidat přípravek KingPool stabilizátor tvrdosti.

Způsob aplikace:

  • Vypočtenou dávku nařeďte v poměru 1:9 (10% roztok). Snižte hladinu vody v bazénu pod skimmer a vratné trysky, pak naředěný roztok rovnoměrně rozlije podél celého okraje bazénu. Následně bazén přikryjte a zabezpečte podle pokynů výrobce bazénu.
  • UPOZORNĚNÍ: V koncentrovaném stavu nemíchejte s jinými chemikáliemi.

Nabízíme komplexní a ucelený sortiment velice kvalitní chlorové i bezchlorové bazénové chemie KingPool pro bezstarostnou údržbu vašeho bazénu po celý rok za nejnižší možné ceny.

Výrobce Kingpool
Forma roztoky
Typ úprava pH
Přípravek k zazimování bazénu po skončení koupací sezóny. Zamezuje tvorbě řas a usazování vodního kamene v zimním období. Před použitím je nutné vodu v bazénu šokově ošetřit a upravit hodnotu pH.Doporučené dávkování je 1 l na 20 m3 vody v bazénu. Vypočtenou dávku zřeďte vodou v poměru 1:9 (10% roztok), snižte hladinu vody pod skimmer a roztok rovnoměrně rozlijte podél celého okraje bazénu.
Hodnocení obchodu na Zboží.cz