Fiskars 1020183 SET sekera X7 1015618 a ostřič 1000601

Výrobce: Fiskars

Kód: 1020183

Sekera Fiskars X7-XS je určena pro přípravu třísek, kempování, pobyt v přírodě, tesaře, outdoor aktivity, také do auta, na loď, nebo na chatu. Hmotnost perfektně rozložena pro maximální vyváženost. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Lehké topůrko z kompozitního materiálu FiberComp™ snižuje únavu při práci. FiberComp™ je pevný materiál, vyztužený skelnými vlákny. PTFE kluzná povrchová vrstva chránící proti korozi a snižující tření.
Zobrazit více

999 Kč vč. DPH

Doručení
zdarma
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Sekera Fiskars X7-XS je určena pro přípravu třísek, kempování, pobyt v přírodě, tesaře, outdoor aktivity, také do auta, na loď, nebo na chatu. Hmotnost perfektně rozložena pro maximální vyváženost. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Lehké topůrko z kompozitního materiálu FiberComp™ snižuje únavu při práci. FiberComp™ je pevný materiál, vyztužený skelnými vlákny. PTFE kluzná povrchová vrstva chránící proti korozi a snižující tření. Je trvanlivý a lehký. Dodává se s plastovým pouzdrem. Po internetové registraci získává zákazník záruku 25 let.Ostřič nožů a seker Xsharp Fiskars je navržen na pravidelnou údržbu seker a nožů Fiskars. Dva ostřiče v jednom. Brusný úhel optimalizovaný pro nože i sekery. Snadné používání. Pohodlně se přenáší.
Výrobce Fiskars
Hmotnost 0.64 kg
Délka 350 mm
Druh sekery univerzální
Materiál topůrka FiberComp - snižuje únavu při
Sada obsahuje univerzální sekeru X7 a brousek na nože a sekery Xsharp™


Univerzální sekera X7 Fiskars
Univerální sekera Fiskars X7 je vhodná pro štípaní menších polínek nebo i na drobné osekávání. Je skvělá pro kempování, turistiku, tesaře a outdoor aktivity. Díky její malé váze je možné ji nosit stále u sebe. Topůrko sekery X7 je vyrobeno z velmi odolného materiálu FibreComp, vyztužené skelnými vlákny. Dodává se s plastovým pouzdrem pro snadné a bezpečné přenášení a skladování. Výrobce poskytuje na sekeru záruku 25 let.


Prodlouženou záruční dobu 25 let poskytuje na sekery řady X 4. generace přímo výrobce Fiskars. Prodlouženou záruku je nutno aktivovat registrací výrobního čísla sekery a to do 30 dnů od jejího zakoupení.


Technické parametry sekery X7:
Celková délka: 35,5 cm
Celková hmotnost: 640 g
Hmotnost čepele: 470 g


Ostřič nožů a seker Xsharp™ Fiskars
Praktický ostřič nožů a seker Xsharp™ Fiskars s jednoduchým ovládacím mechanismem. S pravidelným používáním se zajišťuje optimální ostří a tím i jeho dlouhá trvanlivost u seker i nožů Fiskars. Ostřič se skládá z vodící drážky a keramických kotoučků. Ostřič má dvě polohy ostření. Jedna poloha pro nože a druhá poloha pro sekery. Symboly na ostřiči ukazují, zda je ostřič nastaven v poloze na ostření seker či nožů. Použití je velice snadné. Stačí položit ostřič na rovnou podložku, vložit čepel do drážky a za současného přítlaku k podložce pohybovat čepelí tam a zpět. Díky neklouzavé podložce na posední straně je zajištěno bezpečná stabilita při ostření. Snadno se rozebírá pro čištění a údržbu. Ostřič je vhodný pro praváky i leváky.


Technické parametry ostřiče Xsharp™:
Délka: 165 mm
Hmotnost: 90 g
Hodnocení obchodu na Zboží.cz