KELA Fondue sada 23 ks NATURA smalt / keramika / dřevo KL-61201

Výrobce: Kela

Kód: KL-61201

Čeká vás rodinná oslava a chlebíčky už se dávno omrzely? Sáhněte po sadě na přípravu masového i sýrového fondue. Variace chutí je takřka nekonečná.
Zobrazit více

3 164 Kč vč. DPH

Doručení
zdarma
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Čeká vás rodinná oslava a chlebíčky už se dávno omrzely? Sáhněte po sadě na přípravu masového i sýrového fondue. Variace chutí je takřka nekonečná. Můžete servírovat maso i zeleninu. Každý si vybere, na co má zrovna chuť. Mističky, které jsou součástí sady, naplňte lahodnými dipy, barbecue omáčkou či jen nasekanými bylinkami.

Klíčové vlastnosti fondue sady NATURA
Set na přípravu masového i sýrového fondue. Otočný stojan pro snadnou manipulaci. Příjemné překvapení pro všechny hosty. Rychlá příprava pokrmu. Bezpečnostní hořák.

S fondue sadou NATURA pohostíte až 6 osob. Elegantní NATURA Německý výrobce Kela si dal záležet na designu fondue sady NATURA a zkombinoval elegantní černou a stříbrnou barvu s masivním akátovým dřevem. Do nádoby se vejde až 1,8 l oleje, vývaru či sýra. Obsah můžete rychle ohřát na vašem sporáku pro urychlení servírování. Bezpečnostní hořák zajistí rovnoměrné prohřívání nádoby. Otočný akátový stojan...
Výrobce Kela
Barva černá/stříbrná
materiál keramika
- Materiál: keramika, nerez,chrom,dřevo
- atraktivní design
- otočný stojan
- 6 x fondue vidlička a lžička
- precizní provedení německé značky KELA s dlouholetou tradicí
Hodnocení obchodu na Zboží.cz