Popis produktu
Stupkova gulášová směs pro ostřejší dušená masa, marinády i polévky, která nikdy nezklame. Pro přípravu marinády rozmíchejte gulášovou směs v oleji, pak přidejte sůl, trochu vody a nechte hodinku stát. Výborně se hodí na rozličná masa pečená na grilu, v troubě i pozvolna dušená. Koření pro guláš a polévku používejte jako běžnou papriku. Vhodné na mletá a sekaná masa - přidávejte dle chuti do meltých a sekaných mas či do směsí na klobásy. Parametry koření Kulinář gulášová směs Hmotnost: 100 g Složení: paprika sladká, cibule granulát, kmín celý, mořská sůl (max. 15%), pepř černý, paprika pálivá Baleno v praktickém plastovém kbelíčku. O koření Kulinář Petr Stupka Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení. Český výrobek Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka - Tábor - Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu. Správné použití Pro směsi bylin, zeleniny a koření všeobecně platí, že stačí jen poměrně krátké povaření, podušení či dopékání a proto je přidávejte do pokrmů v závěrečné nebo konečné fázi úpravy. Chuťové a vonné látky v každém koření ničí přílišný žár, rozpálený tuk, prudký gril nebo trouba nad 180°C. Kvalita a cena Zkuste si cenu Koření Kulinář přepočíst na gramy a porovnejte ji s konkurencí, popřípadě vyhodnoťte obsah soli ve směsích. Nakonec přivoňte a porovnejte kvalitu. Rozhodně se srovnávání nebojíme!