Plnoautomatický kávovar Krups Evidence EA 890810

Výrobce: Ostatní

Kód: EA890810

Automatický kávovar 15 bar, příkon 1450W, 15 druhů nastavení nápojů, funkce One-Touch-Cappuccino, systém Quattro Force, nádržka na vodu o objemu 2.3 l, zásobník na zrnkovou kávu o objemu 260 g, kovový konicky mlýnek, ovládání s extra velkým OLED displejem, nastavení 3 teplot a 3 stupňů mletí, automatické čištění, max. vzdálenost kávové výpustě od odkapávače 15.8 cm.
Zobrazit více

10 698 Kč vč. DPH a RP

Doručení
zdarma
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Automatický kávovar 15 bar, příkon 1450W, 15 druhů nastavení nápojů, funkce One-Touch-Cappuccino, systém Quattro Force, nádržka na vodu o objemu 2.3 l, zásobník na zrnkovou kávu o objemu 260 g, kovový konicky mlýnek, ovládání s extra velkým OLED displejem, nastavení 3 teplot a 3 stupňů mletí, automatické čištění, max. vzdálenost kávové výpustě od odkapávače 15.8 cm
Výrobce Ostatní

KRUPS Evidence
Automatický kávovar Krups EA890810 EVIDENCE BLACK
Presovač Krups Evidence byl navržen pro přípravu naprosto dokonalé kávy v pohodlí domova. Nabízí nejen prvotřídní výsledky přípravy kávy, ale zároveň i skvěle vypadá. Použitím těch nejlepších technologií a kvalitních materiálů vznikl kávovar, který se jen tak nevidí. Ať už jste fanda jakékoliv kávy, určitě si přijdete na své, kávovar Krups EA890810 totiž zvládne připravit 15 rozličných druhů kávy a také čaje. Stačí jen chvilka a budete si moci užívat chvíle odpočinku a pohody se svým oblíbeným nápojem.
Na výběr z 15 nápojů
Zvládne připravit 15 receptů, od klasického espressa, menšího ristretta nebo káv americano a doppio až po mléčné speciality cappuccino a latte macchiato. Umí i 3 teploty horké vody na čaj.

Kávová zrna
Kvalitní mlýnek je základ
Mlýnek Activespeed je extrémně odolný a vysoce kvalitní a díky použitým materiálům se vyznačuje dlouhou životností. Kónický tvar mlýnku dokáže ušetřit až 20 % času při každém mlecím cyklu a délka mletí se uzpůsobuje množství použité kávy. Tento typ mlýnku je hojně využíván v profesionálních přístrojích.

Krups Quattro Force
Technologie Quattro Force
Každý krok z procesu přípravy kávy od mletí až po napuštění šálku je optimalizován. Vaše nápoje budou připraveny v té nejvyšší kvalitě a za krátký čas. Kávovar se rovněž sám postará o údržbu pomocí funkce AutoClean.

Krups dva mléčné nápoje současně
Dva mléčné nápoje současně
Kávovary KRUPS Evidence jsou unikátní možností připravit dva mléčné nápoje současně. Stačí jen pod trysky postavit dvě skleničky a stisknout dvakrát tlačítko požadovaného nápoje.

Krups prostor pro vysokou skleničku 15,8 cm
Prostor pro vysokou skleničku
Výška trysek je nastavitelná. Při krajní poloze vznikne prostor o výšce 15,8 cm, což je dostatek prostoru i pro vysokou skleničku na latte macchiato.

Krups funkce Dark a Extra Shot
Extra porce
Pokud jste fanoušci silnější kávy, funkce Extra shot přidá do vaší kávy porci espressa navíc. Můžete také použít nastavení Dark na tmavou kávu, která udělá váš napoj silný a vyvážený.

Krups opravitelný produkt po dobu 10 let
Opravitelný po dobu 10 let
Přístroje KRUPS jsou velice kvalitní. Pokud by se vám na něm ale i přesto něco porouchalo, výrobce garantuje, že jej bude schopný opravit i za 10 let.

Počet receptů:15
Nastavení množství: ANO
Technologie:Thermoblock
Samostatná parní tryska:NE
Mléčný systém:ANO (pouze hadička bez nádoby na mléko)
One-Touch-Cappuccino:ANO
Dva šálky současně: ANO, včetně mléčných
Nastavení jemnosti mletí: 3 polohy
Funkce horké vody:ANO
Program odvápňování:automatický
Program proplachování:automatický
Program proplachu trysky na mléko:automatický
Upozornění na odvápnění: ANO
Upozornění na prázdný zásobník na vodu:ANO
Programovatelné automatické zapnutí/vypnutí: ANO
Úsporný režim:ANO

Technické specifikace
Příkon: 1 450 W
Tlak: 15 bar
Displej: LED
Mlýnek: kovový kónický
Zásobník na kávu:260 g
Zásobník na vodu:2,3 l
Objem sběrné nádoby:10 káv
Množství kávy na šálek: 6 až 9 g, dle nastavení
Max. prostor pod tryskou: 15,8 cm
Filtrační systém:ANO
Barva:chrom / černý plast
Rozměry: 372x240x363 mm
Hmotnost:8,4 kg

Hodnocení obchodu na Zboží.cz