Sladká paprika Kulinář 90g (SLADKAPAPRIKA)

Výrobce: Kulinář

Kód: SLADKAPAPRIKA

Sladká paprika - vášnivě červená do vaší kuchyně.
Zobrazit více

56 Kč vč. DPH

skladem - expedice ihned
Přidat k porovnání

Potřebujete poradit?

Doručení nad 800 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Popis produktu

Lahůdková španělská sladká paprika je vášnivá červeň do vaší kuchyně. Vůně a barva této papriky Vás sama přesvědčí. Barvivost asta 140. Nejlepšího výsledku dosáhnete, když papriku krátce zapěníte na horkém tuku a vzápětí zalijete či zchladíte. Uvidíte, že stačí pouze malé množství papriky k Vaší spokojenosti.

  • Hmotnost: 90 g
  • Složení: paprika sladká
  • Země původu: Španělsko
  • Barvivost: asta 140

Baleno v praktickém plastovém kbelíčku.

O koření Kulinář Petr Stupka

Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení.

Český výrobek

Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka - Tábor - Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu.

Správné použití

Pro směsi bylin, zeleniny a koření všeobecně platí, že stačí jen poměrně krátké povaření, podušení či dopékání a proto je přidávejte do pokrmů v závěrečné nebo konečné fázi úpravy. Chuťové a vonné látky v každém koření ničí přílišný žár, rozpálený tuk, prudký gril nebo trouba nad 180°C.

Kvalita a cena

Zkuste si cenu Koření Kulinář přepočíst na gramy a porovnejte ji s konkurencí, popřípadě vyhodnoťte obsah soli ve směsích. Nakonec přivoňte a porovnejte kvalitu. Rozhodně se srovnávání nebojíme!  

Výrobce Kulinář
  • Sladká paprika - vášnivě červená do vaší kuchyně
  • vůně a barva této papriky vás přesvědčí sama
  • země původu: Španělsko, barvivost asta 140
  • ideální je papriku krátce zapěnit v rozehřátém tuku a vzápětí zchladit
  • příliš vysoká teplota papriku spálí a ta je následně hořká
  • v této kvalitě stačí použít jen malé množství papriky k dosažení kýžené barvi a chuti
  • hmotnost: 90g
Hodnocení obchodu na Zboží.cz