22230-56 RUČNÍ ŠLEHAČ RUSSELL HOBBS

Výrobce: Russell Hobbs

Kód: 41005966

Tento šlehač je ideální pro spotřebitele, kteří se právě učí připravovat různé a lahodné pokrmy. Explore ruční šlehač umožňuje rozmixovat ingredience pro přípravu dortu, těsta a dalších pochoutek. Vše pouhým stiskem tlačítka. Stačí si vybrat z 5 rychlostních nastavení, stisknout tlačítko a začít mixovat. Je to opravdu jednoduché! Máte také možnost vybrat si vhodné metly, které pro daný pokrm zrovna potřebujete.
Zobrazit více

465 Kč vč. DPH a RP

nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Popis produktu

Tento šlehač je ideální pro spotřebitele, kteří se právě učí připravovat různé a lahodné pokrmy. Explore ruční šlehač umožňuje rozmixovat ingredience pro přípravu dortu, těsta a dalších pochoutek. Vše pouhým stiskem tlačítka.

Stačí si vybrat z 5 rychlostních nastavení, stisknout tlačítko a začít mixovat. Je to opravdu jednoduché! Máte také možnost vybrat si vhodné metly, které pro daný pokrm zrovna potřebujete. Metly lze bezpečně a snadno vyjmout pro následné odstranění od nečistot.  

Technické parametry 5 rychlostí pro různé požadavky na mixování

Ovládání pomocí tlačítka

Ideální pro začátečníky

Tlačítko pro snadné uvolnění metel

Chromové metly a další příslušenství

Výkon 125 W při maximálním zatížení    

Výrobce Russell Hobbs
Hmotnost 0.78 kg
Barva bílá
Zařazení Ruční mixér a šlehač
Příkon 125 W
Nádoba na mixování ne
Typ mixéru ruční
Regulace rychlosti ano
Šlehání ano
Smoothie ne
Ruční šlehač 5 rychlostí pro různé požadavky na mixování Ovládání pomocí tlačítka Ideální pro začátečníky Tlačítko pro snadné uvolnění metel Chromové metly a další příslušenství Výkon 125 W při maximálním zatížení
Hodnocení obchodu na Zboží.cz