Tyčový mixér SOGO SS-14480

Výrobce: SOGO

Kód: SS-14480

Tyčový mixér, s bohatou výbavou, elegantním designem a vysoce výkoným motorem 1500 W.
Zobrazit více

Nakupte se slevou!

Cena s kódem EBERRY20

1 602 Kč

2 002 Kč vč. DPH a RP

Doručení
zdarma
již nelze koupit

Potřebujete poradit?

Doručení nad 700 Kč zdarma

Více než 50 000 položek skladem

Vlastní síť prodejen

Doprava EBERRY až k vám domů

Tyčový mixér, s bohatou výbavou, elegantním designem a vysoce výkoným motorem 1500 W. Plynulá regulace rychlosti - 23 rychlostí + turbo. 4 ramený nůž z ušlechtilé oceli. Vysoký výkon pro každodení práci. 25 cm dlouhá dnímatelná mixovací noha z nerezové oceli. Odnímatelná mixovací noha z nerezové oceli. Perfektní pro míchání, mixování, šlehání apod.. Příslušenství: sekáček / chopper (650ml), 800 ml mixovací nádoba, šlehací metly a pasírovací noha. Příkon: 1500 W

Pohodlné uchopení
Tento výkonný mixér má pohodlnou rukojeť, která se přizpůsobí tvaru vaší ruky. Tímto způsobem se vyhýbá náhlým pohybům a pomáhá dosáhnout větší přesnosti při používání jeho funkcí. Má pevnou extra dlouhou rukojeť, vyrobenou z vysoce kvalitní oceli, pro naprostou bezpečnost a pevnost při používání.

Univerzální
Sada tyčového mixéru má čtyři titanové čepele zlatého typu pro vysoce efektivní práci. Má také sekáček o objemu 650 ml s noži ze stejného materiálu. Má plastový kelímek o objemu 800 ml s odměrnou stupnicí a účinným šťouchadlem na brambory. Navíc obsahuje speciální šlehač vajec a další, který vám nabízí možnost plnění více úkolů současně. Ideální pro přípravu všech druhů směsí.

Různé rychlosti
Má účinné tlačítko s dvourychlostním ovládáním, s normálním chodem a chodem typu turbo. Má vestavěné ovládací kolečko s 23 různými rychlostmi, které vám pomůže dosáhnout přesných mixů. Má také vysoce výkonný motor a má míchací ramena. Ty jsou schopny plnit funkci drcení ledu, takže jsou vhodné pro přípravu kaší.

Praktické a snadno použitelné
Tento mixér je velmi snadno ovladatelný přístroj a navíc se vyhýbá nepříjemným zvukům při vykonávání jakékoli ze svých funkcí, a to i v těch nejmenších nebo nejvíce izolovaných prostorách. S tímto tyčovým mixérem můžete dělat i mlecí pohyby, které vám umožní obejít se bez dalších zařízení a ušetřit spoustu času. Pokaždé, když použijete tento tyčový mixér, budete mít možnost jej rychle sestavit a rozložit jediným kliknutím.

Mobilita a skladování
Tyčový mixér Sogo lze velmi snadno přemisťovat po kuchyňském povrchu, protože váží pouze 1,75 kg a zabírá velmi málo místa, kamkoli jej chcete umístit. Jedním z nejpohodlnějších a nejinovativnějších doplňků, které vám tento tyčový mixér nabízí, je věšák na zavěšení různých doplňků. Tímto způsobem můžete ušetřit místo ve vaší kuchyni a vždy vypadat přehledně.

Elegantní design
Elegantní a moderní design tohoto mixéru usnadňuje integraci do vaší kuchyně. Je to diskrétní model. V tomto ohledu vyniká přítomnost modrého LED světelného indikačního kroužku a extra dlouhé rukojeti z nerezové oceli, což jsou prvky, které přispívají k modernímu nádechu vaší kuchyně. Na druhou stranu se dá rozložit pro snadné čištění.

Výrobce SOGO
  • Ruční mixér s výkonným motorem pro mixování, mixování a mletí široké škály potravin
  • Pohodlná rukojeť
  • Lehký a tichý design.
  • Tlačítko s ovládáním dvou rychlostí, pro normální činnost a Turbo
  • Variabilní 23rychlostní ovládací knoflík a modrý LED světelný kroužek
  • Extra dlouhá rukojeť z nerezové oceli pro pěkné a hladké mixování.
  • 4 zlaté titanové čepele pro efektivní práci
  • Výkonný motor a titanem potažené nože fungují jako drtič ledu
  • Snadná montáž/demontáž jedním kliknutím
  • Balení obsahuje:
    800 ml plastový kelímek s odměrnou stupnicí (bez BPA), sekáček o objemu 650 ml se zlatými titanovými čepelemi (bez BPA), šťouchadlo na brambory, šlehač vajec a šlehací metla pro multitasking, závěs pro zavěšení různého příslušenství a úsporu místa
Hodnocení obchodu na Zboží.cz